98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / S’aprova en el ple municipal la representació dels regidors a altres entitats, organismes i serveis

S’aprova en el ple municipal la representació dels regidors a altres entitats, organismes i serveis

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca quedarà representat en altres organismes externs amb participació i/o representació municipal d’aquesta manera.

Sala Plens Ajuntament SAB 03

-Representant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en el Ple del Consorci per a la Normalització Lingüística, el Sr. Juan Pablo Beas i com a suplent la Sra. Montserrat Tobella .

-Representant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en l’Assemblea General de la Federació de Municipis de Catalunya, l’alcalde, Sr. M. Enric Llorca, i com a suplent, el regidor, Sr. Juan Pablo Beas.

-Representant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en l’Assemblea General, la Sra. Maite Navas, i en la Junta Directiva, la Sra. Maite Navas  i el Sr. Xavier Pla, de l’Agrupació de Defensa Forestal del Massís de l’Ordal.

-Representació de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, en l’Assemblea de l’Associació Catalana de Municipis i Comarques  al Sr. Juan Pablo Beas.

-Representant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en el Plenari de l’Assemblea del Consorci Local per al Desenvolupament de les Xarxes de Telecomunicacions (LOCALRET) a Sr. Xavier Pla.

-Representant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca al Patronat de la Fundació Privada Arc de Sant Martí, la regidora, Sra. Rosario Ramírez.

-Representant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en l’Assemblea General de la Xarxa Local de Consum, la Sra. Saray Cantero.

-Representant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en l’Assemblea General de la Xarxa de Ciutats i Pobles Cap a la Sostenibilitat, la regidora, Sra. Maite Navas.

-Representant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en el Consell Plenari del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, el regidor, Sra Eunice Martín.

-Representant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, a la Red Española de Ciudades Saludables, a la regidora, Sra. Montserrat Tobella, i com a responsable tècnica, la Sra. Isabel Sánchez.

-Representant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a la Red de Ciudades que Caminan, la regidora, Sra. Isabel Rosa Marcos.

-Representant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca a la Red de Ciudades por la Bicicleta, la regidora, Sra. Maite Navas.

-Representant de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca en el Consorci del Govern Territorial de Salut del Baix Llobregat Nord, la regidora, Sra. Isabel Rosa Marcos.

 

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3