98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La santandreuenca Berta Rebanales entre les 10 millors traductores del francés al català del 21è Concurs de Traducció de la UPF

La santandreuenca Berta Rebanales entre les 10 millors traductores del francés al català del 21è Concurs de Traducció de la UPF

En el concurs s’han presentat més de 2000 alumnes de 102 centres catalans.

 

Berta Rebanales Concurs TraduccióBerta Rebanales de 16 anys estudia primer de Batxillerat als Salesians de  Sant Vicenç dels Horts.

L’alumne santandreuenca  ha ha quedat entre les 10 primeres de la seva categoria. El premi s’atorga a les millors traduccions realitzades per estudiants de tercer i quart d’ESO i de primer i segon de Batxillerat dels centres de secundària de Catalunya.

Berta Rebanales ha comentat a Ràdio Sant Andreu la seva experiència  i s’ha mostrat molt comentat haver aconseguit aquesta fita.

La Facultat de Traducció i Ciències del Llenguatge de la Universitat Pompeu Fabra convoca el concurs amb l’objectiu d’il·lustrar la vitalitat de l’ensenyament del francès i l’alemany i promoure el multilingüisme a casa nostra.  També  vol introduir la pràctica de la traducció de la llengua estrangera als centres de secundària per destacar-ne la importància en la nostra societat.

El concurs compta amb la col·laboració de l’Associació de Professors de Francès de Catalunya (APFC), l’Associació de Professors d’Alemany de Catalunya (APALC), l’Institut Français de Barcelona, el Goethe Institut i el Consolat General de Suïssa a Barcelona. El premi s’atorga a les millors traduccions realitzades per estudiants de tercer i quart d’ESO i de primer i segon de Batxillerat dels centres de secundària públics, privats o concertats de Catalunya i d’altres comunitats autònomes que tinguin el català com a llengua cooficial.

 Berta-traduccio-salesians

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3