98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Sant Andreu de la Barca viurà un a Fira de la Primavera diferent però recuperant l’essència de les anteriors edicions

Sant Andreu de la Barca viurà un a Fira de la Primavera diferent però recuperant l’essència de les anteriors edicions

Del 24 al 30 de maig Sant Andreu de la Barca viurà una Fira de la Primavera adaptada a la situació actual provocada per la pandèmia però sense perdre l’esperit que ha caracteritzat la fira en els darrers anys.

Presentació Fira Primavera 2021

Al voltant de 160 comerços hi participen enguany,  però la fira també comptarà amb altres activitats com actuacions i exhibicions de les entitats de Sant Andreu de la Barca, showcookings, tast i maridatges de vins i formatges, la cinquena trobada de percussió de la Colla de Diables i animació pels diferents eixos comercials de Sant Andreu de la Barca.
També es recuperarà el lliurament de les medalles al mèrit empresarial i el sorteig del Dia Mundial Sense Tabac
A més, destaca  l’espectacle itinerant “Moltes gràcies” de Quim Masferrer. Enguany la Fira de la Primavera es desenvoluparà en diferents espais de Sant Andreu de la Barca.

Cartell FIRA PRIMAVERA

 

Les persones que facin les seves compres durant aquests dies als establiments col·laboradors optaran a diversos premis econòmics, que poden arribar als 1.000 euros per gastar a les botigues de la ciutat.

La presentació dels actes de la Fira de la Primavera ha compta amb la presència de l’alcalde Enric Llorca, el regidor de Promoció Econòmica, Juan Pérez, el regidor de Cultura Juan Pablo Beas  el president de l’ACSSAB Frederic Cardús.

 

Presentació Fira Primavera 2021 - 02

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3