98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / La Rua i el Ball de disfresses centren les activitats de Carnaval a Sant Andreu de la Barca

La Rua i el Ball de disfresses centren les activitats de Carnaval a Sant Andreu de la Barca

El regidor de Cultura i Joventut, Juan Pablo Beas ha donat detalls de la celebració del Carnaval a la ciutat del 8 al 10 de febrer.

Una rua familiar al matí i el ball de Carnaval al Poliesportiu L’11 centren les activitats previstes pel 10 de febrer.

cartell carnaval 2018Els més petits seran els protagonistes de la rua i del ball infantil el dia 10 de febrer a l’esplanada del mercat setmanal, a partir de les 10.30 hores.

La rua farà el seu itinerari habitual sortint de l’esplanada del mercat setmanal i passant per l’avinguda Constitució, la Via de l’Esport, el passeig del Parlament, el carrer Catalunya i el carrer Doctor Fleming fins tornar a l’esplanada del mercat setmanal.

L’Ajuntament tornarà a organitzar enguany, per tercer any, un ball de Carnestoltes, consolidant d’aquesta manera una la iniciativa que ha tingut una gran acceptació per part de la ciutadania.

La festa tindrà com a escenari un cop més el poliesportiu l’11, que obrirà les seves portes a les 23.00h i es previst que la festa s’acabi a les 4h.

El pròxim dijous dia 1 de febrer es posaran a la venda les entrades del ball de Carnaval, que es podran adquirir a l’Espai Jove i que inclouen una consumició.

El preu de les entrades és de 7 euros pels majors de 25 anys i de 6 euros pels menors d’aquesta edat.
Els titulars de la Jove Card tenen descomptes especials a l’hora d’adquirir les entrades.
En tots els casos és imprescindible anar disfressat per poder accedir al ball.

Carnaval Sant Andreu Barca 2017 13

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3