98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Pla per millorar la qualitat de l’aire a Sant Andreu de la Barca

Pla per millorar la qualitat de l’aire a Sant Andreu de la Barca

 

El ple municipal celebrat el 26 de setembre ha aprovat el Pla per la millorar de l’aire a la ciutat. Es tracta d’un document supramunicipal i redactat per l’Agència d’Ecologia Urbana de Barcelona que afecta a 13 municipis de la nostra zona i que tenen característiques similars a Sant Andreu de la Barca.
ajuntament

El Pla estarà vigent fins l’any 2025 i entre les mesures previstes

-Reduir la contaminació en zones escolars i altres zones vulnerables amb criteris de pacificació
-Actuar en la millora de l’accés als polígons industrials i altres centre de generació de mobilitat
-Promoure la instal·lació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics o donar suport a una petició per demanar l’aplicació d’una velocitat màxima de 90 quilòmetres per hora a totes les vies de l’Àrea Metropolitana.

-Donar suport a una petició al Ministeri de Foment per demanar una bonificació del peatge de Martorell per als vehicles menys contaminants i d’alta ocupació; reforçar els serveis de transport urbà cap a les estacions ferroviàries i promoure l’ús dels aparcaments dissuasoris; o elaborar un pla de promoció de l’ús de la bicicleta.

Un dels aspectes més destacats és afavorir la mobilitat i l’intercanvi de mitjans de transport. Per això s’aposta per fomentar la intermodalitat de la bicicleta amb els transports públics. Un altre dels aspectes destacats seria promoure les tècniques de conducció eficient i impulsar la mobilitat elèctrica.

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3