98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Pedro Sánchez presenta 4 fases per a la desescalada i arribar a la nova normalitat al juny

Pedro Sánchez presenta 4 fases per a la desescalada i arribar a la nova normalitat al juny

En compareixença en roda de premsa, el president del Govern espanyol ha assenyalat que la desescalada serà gradual, asimètrica i coordinada. La unitat serà la província o la illa”. 

pedro

La primera fase la 0 s’iniciarà el 4 de maig i cada fase comptarà amb un període mínim de 15 dies. La fase 1 permetrà obrir de manera parcial algunes activitats com el comerç (no els centres comercials)sota unes condicions de seguretat i l’obertura d’hotels i terrasses fins a un aforament del 30%.

La fase 2 s’obriran cinemes, auditoris i teatres amb un aforament del terç de la seva capacitat a més museus i sala d’exposicions.

La tercera i darrera fase es flexibilitzarà la mobilitat i les restriccions d’aforament i regulació.  Utilitzar mascaretes de protecció seguiran sent recomanables.

Sánchez ha assegurat que els escoles obriran al setembre.

De  moment no s’han marcat horaris ni franges sobre la sortida de dissabte 2 de maig. L’anunci es podria fer públic entre dijous i divendres.

 

ENLLAÇOS DESTACATS
Plan para la nueva normalidad

Previsió orientativa per l’aixecament de limitacions en funció de les fases

Cronograma orientatiu 

 

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3