98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / FEINA I EMPRESA – Obert el període d’inscripció al 11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

FEINA I EMPRESA – Obert el període d’inscripció al 11è Concurs d’Iniciatives Empresarials del Baix Llobregat Nord

Enguany el concurs compta amb noves categories  amb  l’objectiu de reconèixer i premiar l’esforç emprenedor dels usuaris dels serveis d’atenció a emprenedors i alhora difondre la cultura emprenedora entre els joves.

Noelia Redondo, tècnica en assessoramenta  emprenedors de l’Ajuntament de la Sant Andreu de la Barca ha comentat a  Ràdio Sant Andreu les novetats de la nova edició.

El concurs s’emmarca en el programa “Fem Xarxa, Fem Empresa”, iniciat al 2014, permet oferir un seguit d’accions, cursos i tallers gratuïts destinats a empreses i emprenedors de la zona nord del Baix Llobregat.

El projecte es desenvolupa des dels departaments de Promoció Econòmica dels diferents ajuntaments que conformen la zona nord del Baix Llobregat i és finançat pel Fons Social Europeu, la Diputació de Barcelona.

concurs inicitavies empresarials

En aquesta nova edició es reformulen les categories per adaptar el concurs a la nova situació excepcional que estem vivint generada per la crisi sanitària de la COVID-19. El concurs passa de cinc categories en edicions anteriors a tres categories enguany; “Millor empresa creada a partir de l’any 2019”, “Millor empresa reconvertida davant la Covid-19” i “Millor idea jove de negoci”.

Requisits dels participants

Podran participar-hi aquelles empreses que tinguin el seu domicili social o activitat econòmica en qualsevol dels municipis organitzadors. S’exclouen expressament de la participació en el concurs les entitats sense afany de lucre i empreses el capital de les quals estigui participat per una administració pública. Tampoc podran participar-hi aquelles empreses que hagin estat premiades en edicions anteriors del concurs.

• MILLOR EMPRESA CREADA A PARTIR DE L’ANY 2019: Es valorarà la originalitat de la idea de negoci, la utilització d’elements innovadors, la diferenciació davant la competència i les accions de promoció, xarxes socials, serveis postvenda i atenció al client.

• MILLOR EMPRESA RECONVERTIDA DAVANT LA COVID-19: Es valorarà la trajectòria de l’empresa, les accions realitzades per a l’adaptació dels seus productes i/o serveis a la nova situació de mercat, tenint en compte la utilització d’elements innovadors i diferencials de la competència, les accions de promoció en l’establiment, xarxes socials, serveis postvenda i atenció al client.

• MILLOR IDEA JOVE DE NEGOCI: Premi adreçat a treballs realitzats per alumnes de batxillerat i de cicles formatius de grau mitjà o superior de centres d’ensenyament secundari ubicats a qualsevol dels municipis del Baix Llobregat Nord.

L’11 de gener de 2021 s’ha obert el termini de presentació de les candidatures i romandrà obert fins el 15 de març de 2021.

La inscripció i documentació ha de ser lliurada als serveis d’atenció a emprenedors dels ajuntaments participants en la convocatòria.

 

Més informació i documentació

nredondo@sabarca.cat o bé trucant al telèfon 93 635 64 07

Bases del Concurs
Sol.licitud participació empresa
Sol·licitud participació idea jove de negoci
MEMORIA Empresa Covid-19
MEMORIA Empresa creada any 2019
MEMORIA idea negoci jove
Declaració Responsable empresa

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3