98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / Nova sessió informativa sobre el programa ‘Garantia Juvenil’ adreçat a joves entre 16 i 29 anys

Nova sessió informativa sobre el programa ‘Garantia Juvenil’ adreçat a joves entre 16 i 29 anys

El programa de Garantia Juvenil  és una iniciativa a nivell europeu per reduir l’atur juvenil té com a objectiu  garantir que els joves entre 16 i 29 anys puguin rebre una oferta d’ocupació, d’educació contínua o un període de pràctiques després d’acabar l’educació formal o quedar aturats.

El divendres 29 d’abril  es farà una sessió informativa a Escoles Velles a les 12.h

 

+ INFORMACIÓ

garantia juvenil

S’estableixen els següents requisits d’accés al Sistema de Garantía Juvenil:

  • Tenir nacionalitat espanyola o ser ciutadans de la Unió o dels Estats que formen part de l’Acord Econòmic Europeu o Suïssa que es trobin a Espanya en exercici de la lliure circulació i residència. També podran inscriure’s els estrangers titulars d’una autorització per residir en territori espanyol que habiliti per treballar.
  • Estar empadronat a qualsevol municipi de Catalunya
  • Tenir més de 16 anys i menys de 30 anys en el moment de sol·licitar la inscripció en el Fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.
  • No haver treballat en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
  • No haver rebut accions educatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 90 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
  • No haver rebut accions formatives que comportin més de 40 hores mensuals en els 30 dies naturals anteriors a la data de presentació de la sol·licitud.
  • Presentar una declaració expressa de tenir interès a participar en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, adquirint un compromís de participació activa en les actuacions que es desenvolupin en el marc de la Garantia Juvenil

 

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3