98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Nous ajuts per a la rehabilitació d’habitatges de Sant Andreu de la Barca

Nous ajuts per a la rehabilitació d’habitatges de Sant Andreu de la Barca

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, dins del Pla Metropolità de Suport als Ajuntaments, posen en marxa el programa d’ajuts per a la rehabilitació d’edificis d’ús residencial i habitatges de Sant Andreu de la Barca.

habitatgesEl programa consisteix en la concessió de subvencions a fons perdut d’un percentatge del cost subvencionable i posa a l’abast dels ciutadans i ciutadanes les eines tècniques, econòmiques i de gestió necessàries.

Aquest programa pot ajudar a comunitats i propietaris en la millora dels seus edificis i habitatges ja que es poden portar a terme actuacions de conservació (façanes, fonaments…), de millora de l’habitabilitat (interior d’habitatge), de millora de la qualitat i la sostenibilitat (energies renovables…) i de millora de l’accessibilitat (ascensor, rampes…).

Les subvencions, segons el tipus d’actuacions, van del 35% al 50% del cost subvencionable i entre 2.000 i 4.000 euros per habitatge i per cada 100 m2 de local.

Les sol·licituds de les subvencions es poden presentar fins el 31 de desembre de 2014.

Teniu tota la informació, amb les principals preguntes i dubtes en el següent enllaç:
http://www.cmh.cat/web/cmh/ajuts/programes/programa-rehabilitacio-2014

L’Ajuntament posa a disposició dels veïns l’Oficina Local d’Habitatge, situada en la segona planta de l’Ajuntament (93 635 64 0293 635 64 02), per resoldre els possibles dubtes.

 

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3