98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Modificacions dels itineraris dels autobusos a Sant Andreu de la Barca per les obres

Modificacions dels itineraris dels autobusos a Sant Andreu de la Barca per les obres

Amb motiu de les obres de la rotonda a la plaça de l’Ajuntament l’itinerari dels autobusos tant urbans com interurbans es modifica.

bus

Com a conseqüència, les linies L63, L64, L65, L68, L69, N50 i CNSY modifiquen el seu recorregut i no circularan per la carretera nacional, ni pel carrer Esport. L’itinerari alternatiu fa que els autobusos es desviin pel carrer Colòmbia, Brasil i continuin el seu recorregut pel carrer Priorat fins a l’Avinguda Constitució.

Les parades de la carretera nacional i les dues parades de l’avinguda Constitució quedaran anul·lades, mentre que s’habilitaran parades provisionals al carrer Brasil, carrer Dr. Vila, avinguda de la Guatemala, al carrer Priorat amb carrer Berguedà i a l’avinguda Constitució amb el carrer Priorat.

La línia d’autobús L66 que connecta Sant Andreu de la Barca amb Castellbisbal es veurà afectada amb l’anul·lació de dues parades, la situada davant l’ajuntament i la parada de la Biblioteca Municipal Aigüestoses.

MÉS INFORMACIÓ

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3