98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Llum verda a l’aprovació inicial del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima de Sant Andreu de la Barca

Llum verda a l’aprovació inicial del Pla d’Acció per a l’Energia Sostenible i el Clima de Sant Andreu de la Barca

El pla Conté les accions que cada ens local ha de dur a terme per superar els objectius establerts per la UE per al 2030, i així, anar més enllà de la reducció del 40% de les emissions de CO2 al seu terme.

La regidora de Medi Ambient ha destacat en el darrer ple municipal els objectius del PAESC i com es desenvoluparà a Sant Andreu de la Barca.

paescEl Pla d’acció per a l’energia sostenible i el clima (PAESC) és el document que substitueix al PAES i que incorpora l’inventari d’emissions, l’anàlisi de riscs i vulnerabilitat al Canvi Climàtic i el paquet de mesures a implementar en matèria energètica i en adaptació al Canvi Climàtic.

El PAESC és una iniciativa de la UE per reduir les emissions de CO2 i augmentar l’adaptació als impactes del canvi climàtic

El Pla inicial del PAESC s’ha aprovat amb els vots favorables de les quatre formacions polítiques del consistori. Aquest pla es revisarà cada dos anys.

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3