98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’empresa santandreuenca Wallbox fa el salt a la Borsa de Nova York

L’empresa santandreuenca Wallbox fa el salt a la Borsa de Nova York

Des de l’any 2015 Wallbox desenvolupa i fabrica carregadors per a vehicles elèctrics enfocats tan a particulars com a empreses.

PRESS-RELEASE-9-JUNE-2021-1-1680x1120
Amb pocs anys Wallbox s’ha convertit en una de les empreses de referència del sector i ja està present en una setantena de mercats mundials.

La seu i l’empresa principal està situada a Sant Andreu de la Barca i compta amb oficines i fàbriques a la Xina, Holanda, Alemanya i Estats Units.
L’any 2019 Iberdrola va demostrar la seva aposta per Wallbox fent una ampliació de capital d’uns 15 milions d’euros.
Ara cotitzarà a borsa gràcies a l’acord amb Kensington Capital Acquisition.
Inicialment Wallbox està tassada en 1.500 milions de dòlars i no es descarta una ampliació de capital.  La companyia cotitzarà a la Borsa de Nova York amb el símbol “WBX”

Al març d’aques any Wallbox va anunciar la inversió de 9 milions d’euros per la posada en marxa de la seva nova planta de producció a la Zona Franca de Barcelona, que donarà feina a uns 200 treballadors.

Wallbox es fa fundar l’any 2015 per Enric Asunción i Eduard Castañeda i un any després ja presentaven el seu primer producte.

 

En una entrevista a Ràdio Sant Andreu l’any 2019, Enric Asunción CEO de l’empresa Wallbox assegurava que  ’Sí dones valor al teu client, cada minut que passa estas millor posicionat’.  Asunción destaca que a Wallbox  ho tenen molt clar i són ambiciosos ‘no volem ser els més grans, sino que volem ser els millors, i sent els millors ens farem grans’. Des de petit sempre havia somiat en tenir una empresa i el caràcter emprenedor l’ha heretat sobretot del seu pare i el seu avi.

WALLBOX Enric Asunción a Ràdio Sant Andreu

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3