98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’adhereix a la xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGTBI

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca s’adhereix a la xarxa de Serveis d’Atenció Integral LGTBI

La directora general d’Igualtat de la Generalitat Mireia Mata, ha signat avui l’acord del Servei d’Atenció Integral a les diversitats sexuals i de gènere (SAI) amb l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.
En la signatura de l’acord han estat presents l’alcalde Enric Llorca i el regidor d’igualtat Rubén Castro.

L’alcalde Enric Llorca ha destacat que ”es traca d’un pas més a favor per la igualtat”. L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca compta amb un punt d’informació LGTBI i en el darrer ple municipal el consistori s’adherit al Pla per la diversitat sexual de Baix Llobregat.

Acord generalitat lgtbi 01
LOGO_SAIEl SAI LGBTI és una prestació d’un servei per sensibilitzar i informar a persones i entitats, per tal de mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere i prevenir LGBTifòbia.
Aquest recurs es posa en funcionament per donar resposta a aquestes situacions de discriminació, i també, a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania amb relació a la diversitat sexual i de gènere
Actualment existeixen més de 100 punts de SAI per tot el territori català que donen servei a gairebé 800 municipis.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca compta amb un punt d’informació LGTBI i en el darrer ple municipal el consitori s’adherit al Pla per la diversitat sexual de Baix Llobregat.

Acord generalitat lgtbi 02

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3