98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament presenta un nou pla d’ocupació que ajudarà a reduir la bretxa digital

L’Ajuntament presenta un nou pla d’ocupació que ajudarà a reduir la bretxa digital

A la plantilla de l’Ajuntament s’incorporen 4 persones amb un contracte de 9 mesos. Dues d’elles realitzaran tasques d’agents cívics i les altres dues formaran part  d’un nou servei d’acompanyament digital per reduir la bretxa digital i ajudar als ciutadans a fer els seus tràmits per internet.

pLA OCUPACIO 2020

 Un equip de dues persones assessorarà i guiarà a les persones poc habituades a utilitzar les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) i l’administració electrònica per realitzar tràmits i gestions administratives.

El nou servei municipal s’ha creat per garantir l’accés de la ciutadania a les eines digitals i reduir la bretxa digital que la pandèmia de la covid-19 ha evidenciat, sobretot entre els col·lectius més vulnerables i amb menys formació tecnològica.

També els ensenyen, per exemple, a fer servir eines bàsiques com el correu electrònic i la signatura electrònica, a fer videoconferències o a generar documents en format PDF o cercar feina per internet.

L’Ajuntament ha contractat aquestes dues persones en el marc d’un nou pla d’ocupació, adreçat a persones vulnerables i que, com a conseqüència de la crisi derivada de la Covdi-19, s’han quedat sense feina i no rebien cap tipus de prestació.

El nou pla d’ocupació compta amb el suport del SOC.

 

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3