98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament habilita un dispositiu especial per garantir la seguretat a les eleccions de diumenge

L’Ajuntament habilita un dispositiu especial per garantir la seguretat a les eleccions de diumenge

Personal municipal vetllarà per que es compleixin les mesures sanitàries

El regidor de Recursos Humans i Serveis Generals, Juan Pérez ha comentat a Ràdio Sant Andreu el dispositiu que ha posat en marxa l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

Dispositiu eleccions parlament

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha preparat mesures especials per garantir que es compleixen les mesures sanitàries i per assegurar la seguretat tant de les persones que vagin a votar com de les que integrin les meses electorals el pròxim diumenge.

Un total de 19.510 persones de la ciutat estan cridades a participar a les eleccions al Parlament del 14 de febrer.

L’Ajuntament ha posat en marxa un dispositiu especial que comptarà amb la col·laboració de mig centenar de treballadors municipals. Els col·legis electorals, que en aquesta ocasió han patit modificacions, s’adequaran per tal de garantir el control de l’aforament, la ventilació, la neteja i la distància de seguretat.  S’establiran itineraris d’entrada i sortida i es farà una neteja i desinfecció periòdica dels espais comuns i dels lavabos.

A l’entrada de les escoles s’instal·laran dispensadors de gels hidroalcohòlics, que també es podran trobar a les meses.

 

Dispositiu eleccions parlament 02

L’Ajuntament farà una prova d’antígens als integrants de les meses i als representants de les formacions polítiques i abans de la constitució de les meses es prendrà la temperatura a tots els seus integrants.

També es facilitaran elements de seguretat, com ara mascaretes, pantalles facials, guants, el desinfectant i equips de protecció individual.

A l’interior dels col·legis només accediran les persones que vagin a votar, a les quals es recomana que portin la seva papereta de casa, encara que als centres de votació també hi haurà paperetes i cabines.

A cada col·legi hi haurà dos responsables de seguretat sanitària, que s’encarregaran d’assegurar que es compleixen les normes i les mesures de seguretat i prevenció, com ara la distància de seguretat a les cues, la correcta col·locació de les mascaretes o el subministrament de gel.

 

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3