98.0 fm En directe Signal
Home / Destacats / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca mostra el rebuig als atemptats de París amb una concentració silenciosa

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca mostra el rebuig als atemptats de París amb una concentració silenciosa

El consistori ha convocat aquest migdia una concentració silenciosa a les portes de l’Ajuntamentl mostrant el rebuig als atemptats de París on s’hi han sumat treballadors del consistori local.

Ajuntament SAB minut de silenci

 

 

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca condemna de manera ferma i contundent els atemptats perpetrats aquesta matinada a París, que han acabat de moment amb la vida de 128 persones i han ferit de gravetat a desenes de persones. El consistori vol mostrar el seu rebuig a qualsevol tipus de violència i defensar el dret a la llibertat dels éssers humans.

Arran dels fets dramàtics succeïts a la capital francesa, l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca vol traslladar a tota la societat la seva més ferma condemna davant de qualsevol tipus d’atac terrorista o de violència, transmetre a les famílies de les víctimes i a la societat francesa la nostra solidaritat i el nostre condol i renovar el compromís municipal per impulsar actuacions de sensibilització, prevenció i educació per acabar amb la violència i fer una societat més justa.

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3