98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Inici de la campanya de la renda 2020

Inici de la campanya de la renda 2020

renta 2021

Comença la campanya de la Renda que obligarà les persones afectades per un ERTO a fer la declaració tot i que els ingressos no superin els 22 mil euros. Hisenda considera que hi ha dos pagadors i les regles són més estrictes. Si no s’han aplicat retencions al pagament de la prestació, la declaració pot sortir a pagar entre 1.500 i 2.500 euros, en funció de les càrregues familiars. Les mares treballadores, amb fills menors de 3 anys, no podran gaudir dels beneficis per maternitat si estan afectades per un ERTO

Les persones amb nòmines d’uns 1.200 euros al mes i en situació d’ERTO hauran de constatar primer quins han estat els ingressos percebuts pel SEPE. Si superen els 1.500 euros i sumen més de 14.000 anuals, estan obligades a fer la declaració. El següent pas és demanar l’esborrany i fer totes les verificacions que calgui perquè no són dades contrastades.

La vicepresidenta dels Fiscalistes del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Carme Jover en declaracions a LAXARXA RÀDIO, recomana no precipitar-se i assegurar les dades reals amb el certificat del SEPE per evitar errors i multes. És possible que no s’hagin aplicat retencions o que siguin molt baixes i ara toqui pagar.

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3