98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Els cursos del Servei Local de Català en línia i virtuals

Els cursos del Servei Local de Català en línia i virtuals

Servei Local de Català 2020 - 03

La darrera setmana de gener va començar el segon trimestre dels cursos de català.  A Sant Andreu de la Barca s’ofereixen 6 cursos (4 de nivell bàsic i elemental i 2 de nivell intermedi) amb un centenar d’alumnes inscrits.

Tots els cursos són digitals: en línia (amb aprenentatge autònom i seguiment asíncron per part del tutor) o virtuals (amb sessions telemàtiques sincronitzades).

Rosa Monfore, responsable del Servei Local de Català ha dona detalls a Ràdio ant Andreu.

 

INSCRIPCIONS OBTENCIÓ CERTIFICAT DE LLENGUA CATALANA

Període d’inscripció a les proves per a l’obtenció dels certificats de llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística. Es poden presentar les sol·licituds fins al dimecres 17 de febrer i el pagament de les taxes es pot fer de l’1 al 18 de febrer, fins a les 22 h.

Aquestes proves, que són de caràcter anual, es convoquen per obtenir els certificats de llengua catalana en cinc nivells: nivell bàsic (A2), nivell elemental (B1), nivell intermedi (B2), nivell de suficiència (C1) i nivell superior (C2). Els certificats acrediten cinc nivells de competència lingüística en català, d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR) del Consell d’Europa.

La inscripció es pot formalitzar telemàticament mitjançant la pàgina web Tràmits gencat o bé, presencialment, a les Oficines d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya. Les proves estan obertes a qualsevol persona de 16 anys o més i no cal tenir cap titulació acadèmica prèvia per fer-les.

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3