98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Els ciutadans de Sant Andreu de la Barca ja fan 6 de cada 10 tràmits on line amb l’Ajuntament

Els ciutadans de Sant Andreu de la Barca ja fan 6 de cada 10 tràmits on line amb l’Ajuntament

El més demandat són certificats d’empadronament i convivència segons dades de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca.

 

TRAMITS AJUNTAMENT
Sis de cada 10 veïns de Sant Andreu de la Barca ja fa els seus tràmits municipals mitjançant Internet.

La relació entre la ciutadania i l’Ajuntament ha canviat arran la pandèmia i és que al mes de març només el 20% dels tràmits municipals es feien  de manera on line.

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha anat incorporant durant els darrers anys diferents serveis que l’han fet avançar cap a l’administració electrònica i que permet, per exemple, aconseguir una còpia del padró, domiciliar tributs i fer una instància sense haver de desplaçar-se.

També la interrelació amb les empreses proveïdores, o amb d’altres administracions, ha canviat també de manera substancial els darrers temps, ja que ara contractacions, factures i altres necessitats registrals es fan a través de plataformes electròniques.  Tot plegat suposa un estalvi de temps, de mobilitat i de paper.

L’Ajuntament manté l’atenció presencial encara que aquesta s’ha de fer amb cita prèvia amb la finalitat d’evitar aglomeracions, seguint d’aquesta manera les recomanacions de les autoritats sanitàries.

El telèfon és una de les altres opcions que tenen els ciutadans per comunicar-se amb l’Ajuntament.

Només durant el mes de setembre, l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) va atendre més de 5.000 consultes telefòniques.

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3