98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / El Certamen Literari de Sant Andreu de la Barca presenta les bases de la XXII edició

El Certamen Literari de Sant Andreu de la Barca presenta les bases de la XXII edició

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca i el Fòrum Cultural Gaspar de Preses convoquen la vint-i-dosena edició del Certamen Literari de poesia, relat curt i microrelat Premi Ciutat de Sant Andreu de la Barca.

El regidor de Cultura a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca, Juan Pablo Beas ha donat detalls de les bases i de les novetats. Enguany les obres e spodran presentar de forma telemàtica https://sabarca.cat/certamen-literari/2021

cartell_certament_literari

 

BASES

Hi poden concórrer totes les persones que ho desitgin, majors de 18 anys i que resideixin a l’Estat espanyol, excepte els guanyadors de l’última edició a cada modalitat.

MODALITATS

El premis convocats corresponen a les modalitats següents:

Modalitat 1 – Poema en castellà o català.
Dotació de 1.000 euros
El poema, que ha de ser original i inèdit, ha de tenir una extensió mínima de 20 versos i màxima de 60, a doble espai i per una sola cara. Tant el tema com la composició són lliures

Modalitat 2 – Relat curt en castellà o català
Dotació de 1.000 euros
El relat curt, que ha de ser original i inèdit, ha de tenir una extensió mínima de tres fulls i màxima de cinc, en format DIN A4, a doble espai i per una sola cara. El tema és lliure.

Modalitat 3 – Micro relat en castellà o català 500 euros
El Microrelat ha de tenir una extensió màxima de 100 paraules (sense contar el títol).

 

ON I FINS QUAN ES PODEN PRESENTAR?

Les obres presentades per a qualsevol de les tres modalitats han de ser originals, inèdites i no haver estat publicades en cap mitjà escrit, ni haver rebut cap premi en altre concurs. No s’admeten com originals obres traduïdes de llengua diferent de la modalitat a la qual s’opta.

Cada participant només pot concórrer a aquest certamen amb una sola obra per a cadascuna de les modalitats.

Els candidats hauran de presentar la seva obra a través d’un formulari ‘online’ “Premi Ciutat de Sant Andreu de la Barca” a la web de l’Ajuntament abans del dia 30 de juny de 2021. El formulari ha d’estar degudament complimentat amb les dades de l’autor/a: nom i cognoms, pseudònim, nacionalitat, domicili, DNI, telèfon de contacte, correu electrònic i una breu biografia. S’haurà d’adjuntar el PDF amb l’obra, on s’inclogui una portada amb un Pseudònim, títol de l’obra, i el número i codi de la modalitat a la que opten.

El Jurat estarà format per 3 personalitats destacades de la creació i la crítica literàries, 1 membre de l’entitat convocant i 1 representant de la corporació municipal.

Data límit: 30 de juny de 2021

L’anunci públic de la decisió, així com el lliurament de premis, es faran durant el mes de setembre de 2021.

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3