98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Aquesta setmana comença la campanya per garantir la seguretat dels aliments que es venen i consumeixen a la ciutat

Aquesta setmana comença la campanya per garantir la seguretat dels aliments que es venen i consumeixen a la ciutat

Montserrat TobellaS’inspeccionaran les botigues i els bars i restaurants amb l’objectiu que els aliments que es compren o consumeixen a Sant Andreu siguin saludables, reuneixen les garanties de qualitat desitjables i no suposin un risc per a la salut de la ciutadania.

La regidora de Salut Pública, Montserrat Tobella ha donat detalls de la campanya a Ràdio Sant Andreu.

A partir del dimarts 12 de gener, un equip d’inspectors en matèria de seguretat alimentària visitaran els més de 260 establiments d’aquestes característiques que hi ha a la ciutat per assegurar-se que els productes que es comercialitzen reuneixen els mínims necessaris.

Els inspectors alimentaris assessoraran als responsables dels comerços o establiments de restauració perquè puguin complir i/o adequar el negoci a la normativa sanitària vigent.

També s’ofereix formació en matèria d’higiene alimentària, autocontrols i al·lèrgens alimentaris per a les persones manipuladores d’aliments que treballin en un establiment de la ciutat, amb la finalitat de garantir les bones pràctiques higièniques durant la jornada de treball.

 

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3