98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Activitats per recordar de la importància i els beneficis de la lactància materna

Activitats per recordar de la importància i els beneficis de la lactància materna

Del 20 al 26 se celebra la Setmana de la Lactància Materna.

L’Hospital de Sant Joan de Déu de Martorell, amb el suport del Banc de Llet Materna de Catalunya i d’ajuntaments del Baix Llobregat Nord, entre ells, Sant Andreu de la Barca, organitza una nova edició de la Setmana Mundial de la Lactància Materna, aquest any amb lema “Empoderem-nos. Fem possible la lactància!”.

Susanna Garcia Mani

Per comentar els  beneficis de la lactància materna hem entrevistat a  Susanna Garcia Mani Coordinadora Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva Baix Llobregat Nord  Servei d’Atenció Primària Alt Penedès-Garraf-Baix Llobregat Nord.

Setmana Lactància Materna 2019 a SAB - 02

Els actes volen destacar que la lactància natural és la millor manera de proporcionar al nounat tots els nutrients que necessita.

L’OMS, que va instaurar la commemoració de la Setmana Mundial de la lactància materna el 1992 i es celebra actualment a més de 170 països, la recomana com a alimentació exclusiva durant els 6 primers mesos de vida i, a partir d’aquesta edat i fins als dos anys, com a mínim, complementada amb altres aliments.

Setmana Lactància Materna 2019 a SAB - 01

El 20 d’octubre la Plaça Federico Garcia Lorca de Sant Andreu de la Barca ha acollit l’acte inaugural de  la Setmana de la Lactància Materna del Baix Llobregat Nord amb diverses carpes amb activitats adreçades tant a nens/es com a adults: pintura de panxes d’embarassades, pintura de cares, mocadors de porteig, reflexologia amb una doula, informació sobre la lactància.

 

CONSULTA LES ACTIVITATS PROGRAMADES

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3