98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / 28 anys de Ràdio Sant Andreu

28 anys de Ràdio Sant Andreu

El 19 d’abril de 1990 Ràdio Sant Andreu començava les seves emissions regulars com a Emissora Municipal.

RÀDIO SANT ANDREUmobileappsRàdio Sant Andreu vol agraïr la feina  dels professinals que han format i formen part de l’emissora com també dels col·laboradors que han dedicat bona part del seu temps a oferir una ràdio de qualitat.

La ràdio ha estat testimoni del dia a dia de Sant Andreu de la Barca i de les transformacions de la ciutat, dels canvis polítics, culturals i socials.

Com a emissora pública tenim l’objectiu d’informar però d’entretenir i compartir.

Ara volem compartir la celebració dels 26 anys d’una ràdio que sempre ha estat plural i mostra d’aquest fet, l’any 2012 el CAC, va emetre un informe destacant la pluralitat de l’emissora.

Ràdio Sant Andreu s’ha adaptat a la demanda dels canvis tecnològics i va ser una de les primeres emissores de la comarca en oferir els seus programa a la carta a través de la pàgina web.

La ràdio és veu i so però avui en dia és també imatge amb l’arribada d’internet i les xarxes socials que han fet canviar els hàbits i les formes de veure, escoltar i entendre la ràdio.

Després de  les millores  realitzades l’any 2017,  sobretot en  la recepció del so a través de la freqüencia de l’emissora municipal amb la instal·lació d’un emissor i un procesador nous,  amb una  millora significativa de la cobertura  i qualitat a l’emissió.
Ràdio Sant Andreu també millorat  la qualitat de recepció de la radio online i la instalació d’un sistema RDS Radio Data System que permet donar informació als oients a través d’aquest sistema.

Ràdio Sant Andreu també augmenta la seva potència amb l’objectiu d’oferir un so amb més qualitat

Gràcies als oïents oper la confiança demostrada durant totats aquests anys

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3