98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / 15 de maig, nova sessió de l’Agenda 21 Local

15 de maig, nova sessió de l’Agenda 21 Local

agenda-21-local

L’Agenda 21 Local de Sant Andreu de la Barca encara la recta final abans de la seva aprovació definitiva.

El dijous 15 de maig a les 18.00h es farà una sessió oberta a la ciutadania on s’exposaran els punts més destacats d’aquesta agenda a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca

El passat mes de gener  va ser la data escollida per celebrar la sessió de treball oberta a tota la ciutadania amb l’ objectiu de discutir les diferents línies estratègiques i accions que proposa el Pla.

El document final, Agenda Local 21 de Sant Andreu de la Barca, pretén tenir descrites, valorades i temporitzades les accions a dur a terme per garantir la sostenibilitat del desenvolupament del municipi en tots els aspectes ambientals, directes i colaterals, i especialment pel que fa als temes d’energia i producció de residus.

Entre les accions més valorades per la ciutadania en la sessió de participació, de les proposades per l’Ajuntament, estan les següents (per ordre de vots):
-Disseny d’un programa d’activitats ambientals i de salut per a les escoles.
-Elaborar una xarxa d’espais verds urbans complexa i connectada, per tal de potenciar els beneficis del gran nombre d’espais verds de la ciutat.
-Redacció del projecte de recuperació i restauració de les fonts naturals del municipi.

El programa Via directa ha parlat amb Rosa MªAsencio, tècnica de Medi Ambient de l’Ajuntament de  Sant Andreu de la Barca.

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3