98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Medi Ambient – Neteja del riu Llobregat i xerrada sobre els subministraments a la llar

Medi Ambient – Neteja del riu Llobregat i xerrada sobre els subministraments a la llar

Rosa Mª Asencio tècnica de Medi Ambient a l’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca ha comentat al programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu l’acte  de Neteja dels marges del riu LLobregat, organitzat per l’Ajuntament aquest diumenge 14 de juny, amb la col·laboració del Centre Excursionista Pi Tallat i de Defensa del Medi Ambient de Sant Andreu de la Barca (DEMASAB)

Es una activitat pensada perquè tothom que vulgui hi pugui col·laborar, no només per fer neteja d’un tram de la llera del riu, sinó també per incrementar la consciència ciutadana sobre la necessitat de mantenir nets els espais naturals que compartim.
La trobada es farà a l’entrada del Poliesportiu Josep Pla (Av. Guatemala, prop de la cantonada C. Josep Pla), a les 9.00h

També ha comentat la xerrada prevista pel dilluns 15 de juny a les 19.00h a les Escoles Velles sobre ELS SUBMINISTRAMENTS A LA LLAR (AIGUA, GAS, ELECTRICITAT, TELÈFON)
La xerrada té com a objectius fonamentals prevenir enganys en la contractació dels serveis de subministrament d’energia, informar sobre els avantatges i inconvenients de les ofertes dels diversos subministradors, i entendre els diferents conceptes de les factures. Una xerrada molt participativa i a la vegada molt interessant que tindrà una durada aproximada de uns 90 minuts.

 

RIU LLOBREGAT

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3