98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posarà en marxa un servei específic d’atenció al col·lectiu LGTBI

L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posarà en marxa un servei específic d’atenció al col·lectiu LGTBI

DIA INTERNACIONAL ORGULL LGTBI 2019 - 06
Aquest punt oferirà informació, assessorament i acompanyament persones lesbianes, gais, bisexuals, transgèneres i intersexuals (LGTBI), així com persones del seu entorn proper, professionals de diferents àmbits i entitats.

La iniciativa pretén donar a conèixer els recursos amb què compta el territori per donar resposta a les persones LGTBI, promoure el respecte a la diversitat i donar suport específic en casos de discriminació per raó d’orientació sexual, identitat o expressió de gènere.

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha explicat que “l’objectiu és oferir un servei d’atenció integral per atendre les persones que pateixin, hagin patit o estiguin en risc de patir discriminació o violència per raó de l’orientació sexual, identitat o expressió de gènere, amb l’objectiu de donar-los respostes adequades, àgils, properes i coordinades”.

Coincidint avui amb la commemoració del Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, l’edifici de l’ajuntament de Sant Andreu de la Barca llueix avui la bandera del arc iris.

 

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3