98.0 fm En directe Signal
Home / Agenda / Juan Pérez, regidor de Promoció Econòmica i Comerç presenta les novetats de la Campanya de Nadal del Comerç Local

Juan Pérez, regidor de Promoció Econòmica i Comerç presenta les novetats de la Campanya de Nadal del Comerç Local

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Industria, Juan Pérez ha comentat les novetats d’aquest any en el programa Via Directa de Ràdio Sant Andreu.

Juan Pérez regidor Promoció EconòmicaUn centenar de comerços participen d’una campanya comercial que té com a finalitat promoure el teixit comercial local i donar a conèixer la seva oferta entre els ciutadans. En el marc de la campanya comercial es sortejarà un cotxe entre els clients dels comerços locals el diumenge 3 de gener de 2016.
De l’apartat cultural destaquen propostes com ara cantades de nadales al carrer i la recuperació de personatges tradicionals de la ciutat, com ara l’Andreu el Barquer i la seva dona, que participaran en activitats d’animació.
El diumenge 13 de gener es celebrarà a la plaça Font de la Roda la quarta edició de la Fira de Nadal amb la participació d’uns 50 comerços locals.Cartell Nadal 2015

 

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3