98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / Aprovades les ordenances fiscals del 2020 a Sant Andreu de la Barca

Aprovades les ordenances fiscals del 2020 a Sant Andreu de la Barca

Ràdio Sant Andreu us ofereix un resum de ple municipal.

Sala Plens Ajuntament SAB 03El Ple Municipal de Sant Andreu de la Barca ha aprovat les ordenances fiscals que entraran en vigor l’1 de gener del 2020.

Les ordenances s’han aprovat amb els vots a favor de  PSC, FEM SANT ANDREU i CIUTADANS i l’abstenció de PODEMOS.
L’IBI després de 7 anys de congelació puja un 2% tot i que existeixen bonificacions per a les persones amb problemes econòmics.  L’Ajuntament de Sant Andreu de la Barca rebaixarà el rebut de l’IBI en un 30% als propietaris de pisos que els posin a disposició de l’Oficina Municipal d’Habitatge per llogar-los a un preu assequible.  La quota de l’IBI també es rebaixarà en la meitat per als propietaris de pisos que incorporin elements d’estalvi o aprofitament energètic, com ara plaques solars.

Les ordenances i preus públics també preveu mesures per incentivar l’adopció de mesures per l’estalvi energètic, la cura del medi ambient o la promoció de l’economia.

Les ordenances preveuen també una reducció del 25% en l’impost de construccions per a les empreses que rehabilitin naus o locals i del 50% per a les que instal·lin punts de recàrrega elèctrica per a vehicles.

 Amb la finalitat d’afavorir l’activitat econòmica i crear ocupació, l’Ajuntament ha previst una bonificació d’entre el 20 i el 50% de l’impost d’activitats econòmiques per a les empreses que incrementin en entre un 10 i un 30% les seves plantilles.

Pel que fa a la taxa de gestio de residus puja un 4,5%

Finalment, l’Ajuntament ha previst una nova tarifa per l’ocupació de la via pública de 145 euros que hauran de pagar les entitats bancàries que tinguin caixers automàtics als carrers.

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3