98.0 fm En directe Signal
Home / Actualitat Sant Andreu Barca / 17 de març Sant Andreu de la Barca celebra la Jornada de la Diversitat

17 de març Sant Andreu de la Barca celebra la Jornada de la Diversitat

El regidor de Participació Ciutadana, Juan Pablo Beas ha comentat els objectius i actes de la Jornada de la Diversitat que se celebrarà el 17 de març a l’esplanada del Mercat Setmanal.

Més d’una trentena d’entitats de diferents àmbits participa a una nova edició de la Jornada de la Diversitat de Sant Andreu de la Barca, que tindrà lloc el pròxim diumenge 17 de març a l’esplanada del mercat setmanal.

La iniciativa es marca com a finalitat mostrar la diversitat de cultures i de realitats que conviuen a la ciutat i presenta una representació de les tradicions, costums, gastronomia i folclore de les diferents cultures que hi ha al municipi.

Jornada Diversitat 2018 Sant Andreu Barca - 31

Els assistents a la jornada podran degustar gastronomia de Catalunya, Madrid, Andalusia, Bolívia, Colòmbia o Marroc, per exemple.

La jornada dedica també especial atenció a les persones amb diversitat funcional i compta amb la participació d’entitats que treballen en la millora de la qualitat de vida d’aquestes persones.

L’entitat local Bosc de Somnis presentarà al certamen quatre gossos ensinistrats per fer teràpia i ajudar a nens i nenes amb un Trastorn de l’Espectre Austista (TEA).

La jornada es completa amb exposicions com ara “El Sant Andreu d’arreu”, una mostra interactiva on els assistents podran veure en un mapa interactiu quants veïns de cada comunitat autònoma hi ha a Sant Andreu de la Barca.

DIVERSITAT19

 

La jornada es completarà amb tallers per als infants assistents i inflables.

 

Zapatillas salomon Salomon xa pro 3d Salomon outlet Botas salomon Salomon xt wings 3